Gull til Sotra Badminton Club

Brede og Aldrin gikk til topps.

Publisert: Publisert:

  • Keveen Kumar
  • Julie L Risa

Askøy badminton klubb arrangerte i helgen rankingturnering for de beste i landet i klassene U13 og U19. Sotra Badminton Club har mange unge og lovende spillere, og stilte med hele 7 spillere i U13 og 2 spillere i U19.

I U13 singel var det A-sluttspill og B-sluttspill. Brede Lie Foldnes og Jakob Langeland Risa vant sine puljer og gikk videre til A sluttspillet, hvor begge tapte i kvartfinalen. Jakob tapte mot Aldrin Nelson fra Bergen som vant hele turneringen i sin klasse. I B- sluttspillet, der de resterende U13 spillerne gikk videre, var det Sindre Gjuvsland og Juli Helen Johansen Klungtveit som klatret høyest og nådde hver sin 2.plass.

I dobbel ble det spilt mange gode og jevne kamper. Her var det Brede og Aldrin Nelson som dro det lengste strået. De tapte en kamp i sin pulje, og gikk dermed videre som nummer 2. I semifinalen vant de mot ett par fra henholdsvis Bergen og Nesna. I finalen ventet de samme motstanderne som de tapte tidligere mot i puljen, fra Kristiansand/Skrim. Denne gangen var det Brede og Aldrin som var mest påskrudd og vant godt med stillingene 21-15/21-14.

I U19 derimot gikk ikke alt vår vei, men her spilte både Julie Marie Olsen og Emilie Haugland Lauvik mange gode kamper.

Hovedtrener Keveen Kumar er superfornøyd med innsatsen til alle spillerne i helgen. Med gull i dobbel og to 5. plasser i singel U13A gleder vi oss til fortsettelsen.

Keveen Kumar og Julie L Risa

Sotra Badminton Club.

Publisert:

Les også

  1. Rekordmange besøkte bilmessen

  2. – Vi unner Askøy seieren

  1. Badminton