Personen som ble påkjørt av en bil er erklært død på stedet, melder politiet klokken 21.22 mandag kveld.

Det ble først meldt at personen skal ha falt ut av en bil i fart. Dette ser ikke ut til å stemme.

– Han skal ha blitt påkjørt av en bil, men foranledningen er uklar, sier operasjonsleder Morten Rebnord i politiet til BT.

Politiet gjennomførte mandag kveld tekniske undersøkelser og avhørte vitner på stedet. Tunnelen ble stengt inntil videre.

Vest for tunnelen

Det var klokka 20.56 mandag kveld at Vest politidistrikt meldte at en mann hadde falt ut av bil i fart ved Lyderhorntunnelen. Dette skal ha skjedd på vestsiden av tunnelen. Nødetatene var på stedet og tunnelen i retning sentrum ble stengt.

– Vi har mannskap på stedet, men jeg ønsker ikke å si noe mer om saken, sa vaktkommandør Ronald Drotningsvik ved 110-sentralen i Hordaland til Vestnytt klokken 21.07.

Ulykkesgruppen på plass

Politiet kunne da heller ikke si så mye om situasjonen.

– Politipatruljen er akkurat kommet frem til stedet, så jeg vet ikke så mye mer enn det som står på Twitter. Vi kommer tilbake med mer informasjon etter hvert, sa operasjonsleder Morten Rebnord til Vestnytt litt over klokken ni.

Klokken 21.45 sa politiet følgende til Vestnytt:

– Vi holder på med avhør på ulykkesstedet og ulykkesgruppen til Statens vegvesen er varslet. De pårørende er ikke varslet ennå, sa operasjonsleder Morten Rebnord.