Klokken 12.26 onsdag ettermiddag meldte brannvesenet om en trafikkulykke ved Spjeld på Ågotnes.

En 28 år gammel MC-fører hadde kjørt i autovernet på fylkesveg 561 mellom Spjeld og Kiwi-butikken på Ågotnes.

Noen minutter senere skrev 110-sentralen på sin Twitter-konto at helsevesenet hadde tatt hånd om pasienten. Brannvesenet sikret skadested og tok hånd om mindre væskelekkasje.

Samtidig meldte politiet at fører var bevisst og hadde ryggesmerter.

Bt.no meldte onsdag ettermiddag at det var en 28 år gammel mann som var involvert i ulykken. Klokken 16.00 skrev Helse Bergen i en pressemelding at mannen skal være kritisk skadet etter ulykken. Torsdag morgen fikk politiet en ny oppdatering på helsetilstanden til mannen.

– Han er i nedre sjikt av alvorlig skadet. Det skal ikke være livstruende, sa politioverbetjent Torbjørn Mørk ved Sotra, Askøy og Øygarden lensmannsdistrikt til Vestnytt torsdag formiddag.

Ikke langt fra Kiwi-butikk

Vestnytt fikk ikke fatt i verken politi eller brannvesen rett etter ulykken. Onsdag ettermiddag fortalte Vest politidistrikt at de ikke hadde noen opplysninger om ulykken utover det som allerede var kommet frem.

Vaktkommandør ved 110-sentralen, Håkon Myking, kunne fortelle at heller ikke de hadde noe særlig informasjon.

– Vi vet veldig lite. Dette har først og fremst vært et oppdrag for AMK. Brannvesenet ble imidlertid sendt ut til stedet fordi det var meldt om en mindre væskelekkasje etter ulykken, sier Myking.

Han hadde også fått opplysninger om at ulykken skjedde på hovedveien, ikke langt fra Kiwi-butikken på Ågotnes.